Referenser

Privatpersoner

Här hittar ni ett urval av referenser och citat från privat personer:

" En av den bästa servicen jag sett och hört på länge! Vi köpte en motionsgyckel .Ett styre på motionscyckeln som ändrats sen vi provade en på ett sjukhus, Sport & Fritid löste det utan att ens ifrågasätta. Två dagar senare så hittade dom ett som skickades hem till oss! Superservice! Kommer definitivt rekommendera denna webshop till alla mina vänner. "

" Rekommenderas! Jag köpte en riktigt bra träningsmaskin hos Sport & Fritid och har bara gott att att säga om leverans, information och betalning. Stort plus för deras kundtjänst som verkligen vill göra kunden glad. Handlar gärna där igen. "

" Mycket bra support rekomenderar denna butik varmt. Har handlat mycket med e- handel tidigare och denna butik är ett föredömme i puklighet, support och pris! "

" Bra smidig hemsida som var lätt att beställa ifrån. Snabb och trevlig kontakt från säljaren som gav mig kollinummer och vem som skulle frakta den.
Känns väldigt seriöst och han har ett grundmurat kundfokus som gör det hela bra mycket roligare.
Service och leverans för toppbetyg. Jag är jättenöjd och kommer med all säkerhet använda dem igen. "

" Otroligt positivt! Jag har bland annat handlat hantlar från Sport och Fritid förut och vände mig till dem när jag skulle köpa en spinningcykel då jag blev mycket nöjd med både pris, kvalitet, personalens kunskap och goda service vid mina förra köp. De levde upp till detta även vid denna beställning. "

" Beställde en Cross trainer förra veckan för att vara säker på att den skulle komma hem innan jul. Den kom redan idag så nu vet jag inte var jag ska gömma den:-)! Under beställningen fick jag svar inom 5 minuter på ett mail som skickades 22:30, dvs efter stängning. Den nya hemsidan (som dök upp dagen efter min beställning) ihop med det proffsiga bemötandet och den snabba leveransen ger max betyg! "

Bostadsrättsföreningar

Bagaregårdens bästa gym!

” Föreningen rekommenderar varmt andra föreningar som vill få hjälp att ordna något motsvarande att vända sig till Sport & Fritid. ”

Brf Bagaregården har ett toppgym, beläget i källaren. Gymmet, är mycket populärt bland föreningens medlemmar.

Vi har ett avancerat löpband med förinställda program eller fritt val. Vänd dig till Sport & Fritid för detta. Crosstrainer, är lika populärt och kan ställas in i exakt hur du vill ha det.
Träningsbänkar finns till förfogande, samma sak med hantlar, ribbstolar, och träningsmattor.


Föreningen har mycket bra service genom Sport & Fritid. Vid fel på maskiner eller utrustning felanmäls det omgående till ansvarig så att vi kan upprätthålla den höga standarden.

Vi är mycket nöjda med Sport & Fritid!