Våra Partners

Samarbeten som ger trygghet

De samarbetspartner och varumärken vi har på Sport & Fritid delar våra värderingar om hållbarhet, säkerhet och kvalitet. Men de tillför också kunskap och erfarenhet från sina områden. Vi vill uppnå långsiktiga affärsmöjligheter mot våra målgrupper för att stärka Sport & Fritid som varumärke.


Abilica Ahhh, känslor… Det är få saker i vardagen som väcker lika mycket känslor som frågor relaterade till träning. Hälsa, kropp, psykisk och fysisk bemästring, inre välbefinnande – allt kan knytas till våra träningsrutiner. Anpassa nivån efter vad du känner dig bekväm med och njut av ditt träningspass. Släpp in färgerna och hitta just den produkt som du kommer att trivas med.
För över 30 år sedan lade bröderna Dreissgacker grunden till Concept2. Tillverkningen sker fortfarande i USA och över 9 000 maskiner har sålts i Sverige. Vi är stolta över att vara återförsäljare till ett så gediget varumärke. Concept2 har vunnit många tester i flera olika branschtidingar runtom i världen
Ljusa färgdrag med klassisk nordisk känsla. Det billigaste alternativet som ändå ger mycket träning för pengarna. Nordic fungerar dessutom som komplement till Abilica och ägs av Mylna Sport. Passar för dig som vill komma igång med träningen utan att behöva investera för mycket.
SKLZ är en amerikansk tillverkare av träningsutrustning till funktionell och idrottsfokuserad träning. SKLZ samarbetar tätt med ”Athletes Performance” och har mycket innovativa träningsprodukter. Dessa produkter hjälper dig att utveckla din prestation oavsett om du är elitidrottare eller motionär, om du tävlar individuellt eller i ett lag. SKLZ har ett antal videor från träningsinstruktionerna (engelska) för de flesta av sina produkter. Se SKLZ.com, YouTube eller scan videon direkt från paketet med appen Microsoft tag.
WEIDER är synonymt med styrketräning och bodybuilding sedan 1939 då den 17 år gamla Joe Weider revolutionerade fitnessvärlden. Joe Weider betraktas som grundaren av bodybuilding. Icon Health & Fitness som nu står bakom varumärket WEIDER, har fört vidare principerna från Joe Weider i sin utveckling, vilket har skapat världens mest kompletta styrketräningsutrustning.
Aktivitet på studsmattan är inte bara kul utan även bra för bland annat balansen, konditionen, motoriken och musklerna. Vår kollektion innehåller också ett stort urval av extrautrustning och delar till trampoliner. Bland andra sommarprodukter hittar du också vårt välkända fotbollsmål
PRO-FORM har sedan många år tillbaka varit ett av världens ledande varumärke inom hemmaträning. Bakom PRO-FORM står världens största tillverkare av träningsutrustning, Icon Health & Fitness. Det USA-baserade företaget har särskilt fokuserat på att ta fram innovativa produkter med ett modernt utseende. Förutom ett komplett utbud av löpband kan vi från PRO-FORM erbjuda motionscyklar och crosstrainer
Sedan 1966, när Schwinn banade väg för trenden att träna hemma med den revolutionerande Exerciser-cykeln, har vi varit en ledande innovatör inom fitnessbranschen. Inte nog med att du mår bra av att använda Schwinns träningsutrustning, vi tror även att du får ganska roligt under tiden. Schwinn Fitness…Feel Good for Life.
Under mer än 50 år har Mueller levererat de bästa produkterna inom idrottsmedicin till konsumenter över hela världen. Mueller hjälper elitidrottare och motionärer förebygga skador, rehabilitera sig, skydda sig mot nya skador och att förbättra deras prestanda. Mueller har samarbetat, och samarbetar än i dag, med en rad olika professionella idrottare för att få insikt i vilka krav dessa ställer på sin utrustning
EVERLAST är världens kändaste och meriterade namn inom boxning. Ett namn som har funnits i över 100 år och som har hjälpt tungviktare som Muhammed Ali och Mike Tyson att dominera sporten. Brutal råhet och styrka är förknippat med varumärket och den stolta traditionen belönar användaren med självsäkerhet och energi. Passar för boxaren som har något att bevisa, oavsett utgångspunkt och sportslig nivå. Som Everlast själva säger ”För dig som vill något – som kämpar för något”.