Om Oss

Sport & Fritid grundades 2005, med målet att sälja produkter på nätet för ditt välbefinnande inom träning och fritid. Våra kunder är privatpersoner och företag över hela landet. De senaste åren har tekniken utvecklat, engagerat och förändrat världen om kring oss, men vår målsättning är fortfarande att vara ett tryggt, kunnigt och säkert företag. Därmed vara det naturliga förstahandsvalet för våra kunder. Att våra produkter håller högsta kvalitet och ser vi som självklart.

Våra Kärnvärden

Tryggt
Det skall vara tryggt att handla hos Sport & Fritid. Genom att samarbeta med de bästa leverantörerna inom betalningslösningar, frakt och inte minst inom sport och fritidsleverantörerna skall du få den trygghet som behövs för att handla över nätet.


Kunnigt
Genom att det finns över 20 års erfarenhet inom träning och fritidsbranschen så ska du kunna lita på våra råd och vår kompetens. Alla som jobbar på Sport & Fritid brinner för att hjälpa dig med din träning.


Säkert
Vi vill ta ansvar för ditt köp och ser alltid till att göra det lilla extra. Det finns alltid personal som du kan vända dig till för att få hjälp , tips eller inspiration.

Varmt välkommen till att handla på Sport & Fritid