FINANSIERINGSALTERNATIVFAKTURA

(Du kan även fakturera direkt via Sport & Fritid)

- först får du varan, sedan betalar duI samarbete med Klarna erbjuder vi betalning mot faktura vid beställningar i vår nätbutik. Handlar du mot Klarna faktura så behöver du inte lämna in dina kortuppgifter och du betalar alltid efter att du har fått hem dina varor. På så sätt handlar du snabbt, tryggt och säkert!

- fakturan mejlas över på din e-post adress
- betalningstid 14 dagar
- du behöver inte uppge dina kontokortsuppgifter
- gäller bara online-beställningar från dessa länder: Sverige
- gäller enbart genom att beställning går igenom Sport Fritid
- gäller ej vid leveranser där varan levereras monterat på pall och ej monteringsserviceVar god och passa på att faktura- och leveransadress stämmer överens med din adress. Klarna granskar och bedömer dina uppgifter och vid berättigade intressen och skäl använder de sig av dataöverföring till andra utvalda partners och kreditupplysningsföretag. Borde någon kunds kreditvärdighet inte vara klar, får Klarna vägra att erbjuda betalningsstjänsten Betalning mot faktura och ska upplysa om alternativa betalningssätt.

Dina uppgifter behandlas i enlighet med gällande personuppgiftslag och lämnas inte till tredje part för reklam. Klarna använder dina uppgifter inom ramen för erbjudandet och utförandet av Klarnas tjänster för att genomföra identitetskontroll och kreditupplysning samt intern analys.

HYRA OCH LEASING

Hos oss på SPORT FRITID kan du hyra eller leasa allt från enstaka maskiner till ett komplett gym. Vi hyr ut till en förmånlig månadskostnad som fördelar kostnaden över en längre tid och inte påverkar kassaflödet med en stor engångspost. Hos oss kan du hyra eller leasa från 12 mån till 60 månader tack vare vår samarbetspartner Leasify som har lång erfarenhet och marknadsmässiga priser. Varför leasa eller hyra utrustningen?

Leasing/hyra är ett enkelt och förmånligt sätt för dig som kund att anskaffa de träningsredskap du vill ha utan att binda kapital eller låsa kreditutrymme. Den leasade utrustningen utgör till stor del säkerheten för finansieringen och det krävs oftast inte någon mer säkerhet.

Leasingavgiften är avdragsgill och normalt lika stor under hela leasingperioden vilket gör den lätt att budgetera. Skillnaden mellan leasing och hyra är att när du leasar så löser du ut utrustningen när leasingperioden löpt ut mot ett restvärde motsvarande 10 %. Eventuella övervärden vid leasingperiodens slut tillfaller givetvis företaget.
Vilka produkter kan leasas?

Hos oss kan du hyra eller leasa alla typer av maskiner och träningsredskap och det är allt från mindre gym till helhetslösningar för större gymanläggningar. Även enstaka produkter som löpband, crosstrainer, motionscyklar med mera går bra att leasa eller hyra. För att lägga upp en leasing eller hyresavtal måste summan på önskad produkt eller produkter vara minst 15 000kr exklusive moms. Hyr utrustningen och vi sköter allt. När du hyr utrustning slipper du ordna med saker utan vi sköter det praktiska.Utrustningen levereras på överenskommet datum. Om problem uppstår under hyresperioden så är vi där och löser det! Allt för att du skall kunna fokusera på träningen och din verksamhet.

När du hyr utrustningen så binder du dig inte för att köpa loss den när avtalet har löpt ut. Ett hyresavtal kan man lägga upp mellan 2-5 år och i avtalet ingår service på utrustningen, det gör det inte vid leasing.När sedan hyresperioden är slut kan du som kund antingen välja att förlänga hyresavtalet med befintlig utrustning, teckna ett nytt hyresavtal med ny utrustning eller avsluta avtalet och vi kommer då och hämtar utrustningen.Så enkelt är det
Du väljer den utrustning du vill leasa eller hyra. Vi hjälper dig givetvis med olika allternativ på utrustning.
Vi tar kostnadsfritt fram en offert på utrustningen och ett förslag på leasing-/hyresavtal och kan ge dig en månadskostnad på leasing-/hyresavgiften.
När du känner att du är nöjd med affären får du en orderbekräftelse och avtalet för underskrift.
Utrustningen skickas till dig och första fakturan kommer inom 30 dagar efter leverans.

Här kan du läsa Allmänna avtalsvillkor från Leasify > (PDF)