HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR


Är ni i behov av en träningsanläggning för ert hotell?

I dagens konkurrens inom hotell & konferensanläggningar är det många som glömmer bort utbudet av motion och friskvård. Många bokar idag hotell och konferenser efter möjligheterna till träning och av utrustning.

Sport & Fritid har en lång erfarenhet av att leverera utrustning och kompletta lösningar till hotell och konferensanläggningar och vi gärna hur kan hjälpa till!

Vi har ett stort urval av utrustning som gör att man får ett komplett utbud till en rimlig kostnad. Vi skräddarsyr självklart ett paket som passar er verksamhet och budget. Ni kan välja att hyra eller leasa där vi levererar, monterar och sköter underhåll och service.

Hur stor är er lokal?

I ett hotellgym är det viktigt att få plats med så mångsidig träning, utan att det blir  trångt. För ett litet gym kan det räcka med ett löpband, crosstrainer, konditionscykel och roddmaskin som konditionsmaskiner. Tillsammans med hantlar och skivstång för styrketräning räcker det oftast för att variera sin träning.

Vi hjälper er med att skräddarsy olika paket med utrustning, montering och service utefter era behov och er budget. Vi samarbetar bara med varumärken som håller högsta kvalité och vår egen service lika så.

Service

Tecknar du ett serviceavtal ger vi dig service med anpassande intervaller för problemfri drift och lång livslängd på utrustningen.


Hyr utrustningen och vi sköter allt

När ni hyr utrustning slipper du ordna med allt, vi sköter det praktiska. Vi gör det enkelt för dig genom att stå för leverans, montering och underhåll. Utrustningen levereras på överenskommet datum och vi sköter monteringen. Om något problem uppstår under hyresperioden så löser vi det. Allt för att du skall kunna fokusera på din verksamhet.

När man hyr utrustningen så binder man inte upp sig för att köpa loss den när avtalet löpt ut. Ett hyresavtal kan man lägga upp mellan 1-5 år och i avtalet ingår service på utrustningen, det gör det inte vid leasing. 


När hyresperioden är slut kan du som kund antingen välja att förlänga hyresavtalet med befintlig utrustning, teckna ett nytt hyresavtal med ny utrustning eller så avslutas avtalet och vi kommer och hämtar utrustningen.

Leasing

Ni kan även leasa till en låg månadskostnad. Vi gör det möjligt genom våra samarbetspartner. Även för leasing kan allt ingå i månadskostnaden och efter kontraktsperioden kan du behålla maskinen mot ett förbestämt restvärde.