Företagsgym


Sport & Fritid erbjuder företagsgym och personalgym, oavsett storlek. Vi levererar företagsgym till företag av alla olika storlekar. 

Vårt mål är att leverera det kunden vill ha oavsett om det handlar om en hantel eller ett gym. Vi delar gärna med oss av den kunskap vi har för att hjälpa din personal att få ut så mycket som möjligt av behovet.

Vad kostar ett företagsgym?

Ett företagsgym kan byggas på olika sätt. Från mindre rum med stretchmattor, motionscyklar till anläggningar som används som kompletta gym. Vi anpassar behovet just för er. Vi hjälper till att finna en lösning som passar in i budgeten. 

Leasingavtal?

Vi hjälper till med leasing av företagsgym. Med våra leasingavtal kan du själv bestämma om du vill ha en specifik månadskostnad, eller om ni vill styra under hur lång tid du vill betala av utrustningen på. 

Fördelar med Sport & Fritid som leverantör

 • Störst sortiment - Genom samarbeten med de stora leverantörerna täcker vi in Sveriges största sortiment inom gymutrustning.
 • Support - Hos oss har du en kontaktperson som hjälper dig genom hela kedjan, från offert till leverans. 
 • Vi har över 20 års erfarenhet från gymbranschen. Det innebär att vi har förståelse för behoven utifrån flera perspektiv och kan hjälpa dig som kund att få den bästa service.

Att tänka på

 • Underhåll
  Ett företagsgym ska kunna utnyttjas maximalt men underhållas minimalt. Utrustningen på ett företagsgym bör därför bestå av typen "slitstarkt och enkelt".
   
 • Garanti
  Som företag missar man ofta att garantin på en hel del motionsutrustning inte gäller då produkterna är avsedda för hemmabruk. På vår motionsutrustning kan du längst ner i informationen finna om produkten "lämpar sig för privatbruk, företagsbruk eller kommersiell användning", och då vet du också var garantin gäller. Eller så frågar du oss så hjälper vi dig hitta rätt.
 • Ta hjälp
  På många företag så får ansvarig eller någon annan person helt själv ta processen att beställa in ett komplett företagsgym. En svår uppgift om man aldrig förut byggt ett gym. Vi svarar gärna på frågor, utnyttja det.