Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor

Cyklar

Monark Exercise har Transport- och Specialcyklar som ger dig mer. Mer funktion och mer kvalitet. För det är enligt vår erfarenhet precis vad det handlar om. Att ge mer utifrån de behov vi vet att du och andra har.

Vi har inte alla modeller i lager och vissa modeller tillverkas efter beställning direkt i Monarks fabrik i Vansbro vilket kan förlänga leveranstiden upp till 10 dagar. Kontakta oss gärna för mer exakt leveranstid på just din beställning.

BROSCHYR SPECIALCYKLAR

Transportcyklar
Ibland ska det gå fort. En annan gång ska det vara smidigt och enkelt, även vid de tillfällen då lasten är tung. Monark Exercise har cyklar som svarar upp till de flesta behov som kan uppkomma i större utrymmen, som exempelvis industri, lager och sjukhus. Bra och genomtänkta transportcyklar gör det enkelt att ta sig fram.

Oavsett ditt behov, kan vi garantera dig cyklar som verkligen tål att användas, cyklar som står sig starka mot slitage och som framför allt tar dig framåt.

Specialcyklar
Olika människor har olika behov. Oavsett anledning är vart och ett av de här behoven speciellt. Monark Exercise har under många år arbetat med att ta fram cyklar som passar vart och ett av dessa behov. För vissa människor handlar det om att överhuvudtaget kunna röra på sig, för andra att känna sig trygga i sin framfart.

Tandemcykel - Paketcykel - Sparkcykel - Transportcykel - Cykelkärra - 3HjuligaTandemcyklar                 Paket/Transportcyklar               Sparkcyklar


Cykelkärra                      3-Hjuliga                                Elcykel

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 

                                                                                                                    Kontakta oss gärna på info@sportfritid.se eller ring på 070-796 59 79